Це просто невимовно навіть зараз коли я пишу ці рядки мені здається що мого «напарника» продовжують втягувати ці шалені губи. Коротше починаємо прокручувати в мізках кадри цього дійства тому, як улюблений кінофільм зупиняючись на самих захоплюючих дух моментах. І так все почалося як завжди з листування. - Сонечко ти робиш мінет проковтнути? - Так. Як захочу! Якщо хлопчик сподобатися дівчата з тваринами займаються сексом фото!. Я скажімо зовсім вже не хлопчик)) ... Ну скажімо стежу трохи за собою тому і виглядаю років на 7-8 молодше свого віку. Зупинилися на тому що зустрічаємося на Театральній і якщо «хлопчик» подобається, то мине відбудеться, а якщо ні то ні. Ось тут то «жіноча» звичка запізнюватися мене мало не звела мене з розуму. Запізнення на 15 хвилин мало не поставило хрест на моєму мінете .... Але ось він дзвінок на телефон і переді мною .... Прекрасне створення задиханий і розчервоніле з дивовижною невинної посмішкою на обличчі. І так оглядини пройшли під революційним гаслом «ТАК!» І вже за обопільною симпатії ми «бирінько» погнали в офіс смакуючи ...
Дівчата з тваринами займаються сексом фото
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1