Ох як працював це прекрасний насос, мене навіть навіть початок уже заводити. Напруга зростала і в місці з ним ріс мій атлет який рвався все глибше і глибше. Він пірнув у темний отвір і моя трудівниця закашлялася і випустила зовсім вже виріс хлопця з рота. Але в наступну мить його знову викрала чарівна печера і вже більше не відпускала. Як йому там було добре, як затишно, хотілося що б це відбувалося вічність. Але все хороше коли-небудь закінчується. Ось і у нас актор здригнувся, вклонився і пустив сльозу. Дівчата від усього побаченого стояли обалденние, а Ксеня на знак своєї перемоги висунула язик на якому густо лежали сльози мого друга. Все поступово почали приходити до реальності. Друга мого сховали, повністю голі дівчата розступилися і я отримав заряд сонця і свіжого повітря. Навпаки сидів якийсь важливий дідок і дрімав ні про що не підозрюючи. На сусідній лавці тихо посміхалася молоденька матуся. Мої веселі раптові друзі швиденько зібралися і юркнула. Я теж від гріха подалі зібрався і рушив на роботу. Ксені пообіцяв на останок описати свої враження в Контакті. Що я з задоволенням і роблю.